Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Alexa toolbar - Δείτε πόσο δημοφιλές είναι ένα site



Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR
Με την Alexa toolbar, μπορείτε να δείτε την δημοτικότητα παγκοσμίως του κάθε site που επισκέπτεστε. Η παγκόσμια κατάταξη του site μας δίνει τη θέση που βρίσκεται κάθε web site σύμφωνα με τους επισκέπτες που δέχεται.

π.χ. αν μια ιστοσελίδα έχει κατάταξη (Rank): 45.000 τότε το συγκεκριμένο site κατέχει την 45.000η θέση σε όλο τον κόσμο!  Προσωπικά, έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο σε όλους  τους υπολογιστές μου, μια εμμονή, μια συνήθεια...για να καταλάβετε τι σας λέω, με το που βρεθώ σε ένα site, κατευθείαν το μάτι μου πέφτει στο αριθμό της παγκόσμιας κατάταξης , και έτσι καταλαβαίνω με τι site ''εχω να κάνω''

Ετσι, ένα site με rank π.χ. 120.000 δέχεται πολύ περισσότερους επισκέπτες από ένα site που το rank του είναι 2.330.000. Δηλαδή, όσο μικρότερος αριθμός εμφανίζεται στη toolbar, τόσο πιο κοντά στην κορυφή του παγκοσμίου Internet βρίσκεται το site.

Αρκεί να θυμάστε: μικρός αριθμός (rank) => πολλοί επισκέπτες στη σελίδα (άρα πιο επιτυχημένο site).

Να θυμάστε πως κατεβάζοντας τη γραμμή εργαλείων της Alexa ανεβάζετε τη δημοτικότητα του δικού μας site!! Το dwrean.net λοιπόν, προτρέπει σε όλους του φίλους του να εγκαταστήσετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο. Είναι σαν να μας λέτε ένα ευχαριστώ!!

Σημαντικό: στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στο site της alexa για να κατεβάσετε την toolbar. Υπάρχουν δύο ειδών toolbar: H πρώτη είναι μια ολόκληρη μπάρα που εγκαθίσταται στο πάνω μέρος του Φυλλομετρητή σας (browser), και η δεύτερη (προτείνεται) έρχεται και εγκαθίσταται διακριτικά στο κάτω μέρος δεξία του browser σας (στον Mozilla).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ  
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post