Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ARBEIT MACHT FREI 2010


 















Arbeit macht frei : Η δουλεια ελευθερώνει, το έμβλημα του Ράιχ στην είσοδο του γερμανικού στρατοπέδου "συγκέντρωσης, εργασίας και θανάτου" στο Αουσβιτς, ενα διαχρονικό μήνυμα και για τις γουρουνοικονομίες της ευρωκρατούμενης ζώνης των PIIGS.

Συνεχίζονται
  • η αντιπαράθεση σχετικά με τα χρεωστούμενα 70 δις απο τους Γερμανούς καθώς και
  • οι έμμεσες απειλές για να ξανα-θαφτεί το θέμα . Σχετικά διαβάσαμε εδώ
25/02/2010
Γερμανική δήλωση "βόμβα" απο Βερολίνο -
Δεν σας χρωστάμε δεκάρα , οι συζητήσεις αυτές δεν συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων σας ! Ξεχάστε τις πολεμικές αποζημιώσεις τις έχετε ήδη εισπράξει εδώ και χρόνια!!!



Δήλωση "βόμβα" εκτόξευσε απο το Βερολίνο
ο Αντρέας Πέσκε, εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς την Ελληνική κυβέρνηση οτι κοροϊδεύει τους Έλληνες. Η Γερμανική κυβέρνηση απορρίπτει κατηγορηματικά τις όποιες κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες η Γερμανία εξακολουθεί ακόμη να οφείλει στην Ελλάδα τις αποζημιώσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ...
"Οι όποιες συζητήσεις για το παρελθόν δεν συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ."
























Συμπολίτες κατακτητές του κ.Πέσκε προσβάλλουν το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα. Ηταν η εποχή που ο πανγερμανισμός κατέστρεψε για δεύτερη φορά την Ευρώπη...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν απο χθες στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και επιβεβαιώθηκαν πριν απο λίγο ,
ο Αντρέας Πέσκε, εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών αναφερόμενος στα "σενάρια" όπως χαρακτήρισε τις Γερμανικές αποζημιώσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο προς την Ελλάδα δήλωσε :
"Οφείλω να απορρίψω τις κατηγορίες αυτές.
Με βάση τη συμφωνία αποζημιώσεων του 1960, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας κατέβαλε αποζημίωση στην Ελλάδα ύψους 115 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων (περί τα 58,8 εκατ. ευρώ) για τη ζημία που προκλήθηκε από τον ναζισμό".
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών , οι Έλληνες που υποχρεώθηκαν σε καταναγκαστική εργασία υπό το ναζιστικό καθεστώς αποζημιώθηκαν επίσης στο πλαίσιο του ιδρύματος "Μνήμη, ευθύνη και μέλλον", το οποίο κατέβαλε περί τα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ σε 1,7 εκατομμύριο πρώην εργαζόμενους σε καταναγκαστικά έργα σε περισσότερες από εκατό χώρες.
Όπως τόνισε η Γερμανία χορήγησε μετά το
1960 βοήθεια ύψους ,"περίπου 32 δισεκατομμυρίων γερμανικών μάρκων (16,3 δισεκατομμύρια ευρώ) στην Ελλάδα σε διμερές και ευρωπαϊκό επίπεδο, για να υποστηρίξει την "ενσωμάτωση" της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα."
Ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών
σε σκληρό ύφος συμβουλεύει την Ελληνική κυβέρνηση :

  • "Μια συζήτηση για το παρελθόν δεν συμβάλλει καθόλου στην επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδας και δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή Ελληνική κρίση."
"Η συμβουλή μας είναι να μην συσχετίζονται μεταξύ τους θέματα που δεν έχουν καμία συνάφεια. Δεν νομίζουμε ότι συζητήσεις για το παρελθόν είναι χρήσιμες στη σημερινή κατάσταση και ότι συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα " ήταν η επίσης αυστηρή απάντηση του Ουλριχ Βίλεμ.Ο εκπρόσωπος της Γερμανικής κυβέρνησης Ουλριχ Βίλεμ, απαντώντας σε έντονο ύφος στον δήμαρχο της Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη και τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους για την προσβλητική στάση γερμανικών μέσων ενημέρωσης απέναντι στην Ελλάδα, επικαλέσθηκε "την ελευθερία του Τύπου" που ισχύει , όπως τόνισε ειρωνικά , στη Γερμανία.





















Πίνακας τρόμου της απόδοσης της Γερμανικής κρεατομηχανής στην Ελλάδα







Δημιουργική λογιστική ναζιστικού τύπου κι "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε" λοιπόν οι Γερμανοί στην "αγανακτισμένη" απάντηση τους. Τα ποσά που αναφέρουν κατ'αρχάς ειναι σε χαρτονομίσματα μάρκα και ευρώ, δηλαδή fiat χάρτινα χρήματα που οι Γερμανοί ναζί τύπωναν με τα τσουβάλια και ακόμα τυπώνουν σαν κυρίαρχοι στην ευρωζώνη κατά βούληση. Καμμία αναφορά δεν γίνεται στον χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα που έκλεψαν, τα έργα τέχνης, και τις καταστροφές στις υποδομές.
Σε κάθε περίπτωση, έστω και με αυτά που αναφέρει ο κ.Πέσκε, λείπουν άλλα 55 δις. Και βέβαια το 1960, 15 μόλις χρόνια μετά την ολοκληρωτική (;) καταστροφή της ναζιστικής κρεατομηχανής και την μεταφορά όλου του κλεμμένου συγκεντρωμένου ευρωπαικού πραγματικού πλούτου (εδω) απο τα ορυχεία-θησαυροφυλάκια του Γ'Ράιχ στα Αμερικανικά χέρια, προκύπτει το εύλογο ερώτημα που βρήκαν οι Γερμανοί μόνο για την Ελλάδα 17 δις πλεόνασμα για να μας "βοηθήσουν".
Μιάς και η Γερμανία ανασυγκροτήθηκε χάρις στην βροχή fiat δολλαρίων και τις στρατιές των φθηνών Ελλήνων -και όχι μόνον- εργατών σκλάβων (gastarbeiters) , μάλλον και τα 17 δις "μάρκα-ευρώ" προέρχονται απο τους Αμερικανούς και τους ποταμούς απο fiat δολλάρια. Περιμένουμε με ενδιαφέρον -αν υπάρξουν βέβαια- πρόσθετες ανακοινώσεις απο τον κ.Πέσκε για τα υπόλοιπα 55 δις.
Στην δημιουργική λογιστική ναζιστικού τύπου , ο κ.Πέσκε δεν έχει συμπεριλάβει κυρίως τους 600.000 νεκρούς και 800.000 ανάπηρους Έλληνες που οι Γερμανοί άφησαν πίσω τους σαν αιώνια ανάμνηση της γενναιότητάς τους. Δεν έχει συμπεριλάβει ούτε την ύποπτη παράδοση του οπλισμού της Βέρμαχτ κατά την υποχώρησή των στρατευμάτων κατοχής στο στρατιωτικό σκέλος του ΚΚΕ για να αιματοκυλισθούμε περαιτέρω στον εμφύλιο με οπλική άνεση και επάρκεια.

















Γερμανικά στρατεύματα κατοχής απέναντι απο την Τράπεζα της Ελλάδος. Πέρασαν και στο εσωτερικό για τα περαιτέρω...

Η θανάτωση 600.000 πολιτών κατά την περίοδο 1940-1945, η δημιουργία 800.000 αναπήρων, και η υποχρεωτική εξαγωγή στον σταθμό του Μονάχου απο την κατεστραμμένη Ελλάδα άλλων 350.000 παραγωγικών (με γερά δόντια και μπράτσα) gastarbeiters στον Γερμανικό παράδεισο και τις φάμπρικες
ισοδυναμεί με πράξη φυλετικής εξόντωσης και αποπληθυσμού για μιά χώρα με συνολικό πληθυσμό κατω απο τα 10 εκατομμύρια. Με την απώλεια του πλέον παραγωγικού ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδος (>15%) στον βωμό του πανγερμανισμού, η χώρα απώλεσε την όποια δυνατότητα επιτυχούς ανασυγκρότησης μεταπολεμικά.





















Το ανθρωπιστικό μεγαλείο των Γερμανών. Σκελετωμένα Ελληνόπουλα απο την πείνα...


Η Ιστορία έχει συνέχεια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τον κατακερματισμό της σύμφωνα με τις επιθυμίες του κ.Πέσκε. Αυτή είναι η συνεισφορά της μεγάλης Γερμανίας στην Ελλάδα. Αποπληθυσμός με εκατόμβες νεκρών, με εκτελέσεις αθώων γυναικόπαιδων, ανείπωτο μίσος για την ολέθρια καθυστέρηση των στρατευμάτων τους "προς Ανατολάς", και η οικονομική καταστροφή, αφανιστικό πλιάτσικο, και οπισθοδρόμηση της Ελλάδας για πολλές γενιές ακόμα. Διαβάζοντας διαφορετικά την σχετική σκληρή και αποπροσανατολιστική νότα-υπόδειξη του γερμανικού ΥΠΕΞ παραπάνω, πιστεύουμε σε αντίθεση με το πνεύμα της οτι

  • "Μια συζήτηση για το παρελθόν θα συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδας και έχει άμεση και προφανή σχέση με τη σημερινή Ελληνική κρίση".



Αιδώς Αργείοι, η "ευρωζώνη" δεν ειναι το καινούργιο Ανσλους...


Σχετικά δημοσιεύματα εδω, εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post