Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Glest 3.2.2 - Ένα παιχνίδι στρατηγικής και όχι μόνο!




  
Το Glest είναι ένα δωρεάν 3D παιχνίδι στρατηγικής! Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στις 2 φυλές τους Tech που αποτελούνται από πολεμιστές και μηχανικές οντότητες όπως επίσης και τους Magic που όπως λέει και το όνομα αποτελείτε από μάγους και κάποια τέρατα. 
Το Glest δεν είναι μόνο ένα απλό παιχνίδι. Είναι επίσης και μια πλατφόρμα που μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο σε XML όπως με κάποια extra εργαλεία που θα βρείτε στο forum τις ιστοσελίδας του ( Ακολουθήστε το link που έχουμε δώσει ως πηγή). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επίσης και στο Glest wiki.
Το παιχνίδι σας παρέχει την δυνατότητα να παίξετε και online. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον φίλο να παίξετε όταν θέλετε, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα κανάλι στο mIRC στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ (αφού πρώτα εγκαταστήσετε το  mIRC).
Καλή διασκέδαση!!

Έκδοση: 3.2.2
Μέγεθος: 53.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Glest
Πηγή: glest.org

  Κατέβασέ το    
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post