Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ultra iso ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

CD ISO εικόνα δημιουργός, εκδότης και BIN με το πρότυπο ISO μετατροπέα - UltraISO μπορεί να εξάγει / δημιουργία / επεξεργασία / μετατροπή CD και DVD αρχεία εικόνας άμεσα, κάνει bootable CD και μετατροπή BIN με το πρότυπο ISO.





 
Αντιγραφή δίσκου σε CD / DVD εικόνας
Δημιουργία αρχείων / φακέλων με ένα αρχείο ISO
Οργανώστε και αποδοτική διαχείριση
Επεξεργασία και Μετατροπή αρχείου ISO σε πολλά φορμά
Κάντε bootable CD / DVD
Δημιουργία / Επεξεργασία εικόνας CD ήχου
Μαζί με τη μεγάλη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου δημοτικότητα, οι άνθρωποι είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί για την αντιγραφή ψηφιακών δίσκων CD / DVD αρχεία εικόνας, που χρησιμοποιείται συνήθως είναι το διάσημο ISO 9660 διεθνή πρότυπα μορφή, ως εκ τούτου CD / DVD αρχεία εικόνας που ονομάζονται αρχεία ISO. Επειδή το αρχείο ISO διατηρούνται πλήρη στοιχεία των δεδομένων του CD (συμπεριλαμβανομένης της συμπαγούς πληροφορίες εκκίνησης του δίσκου), θα επιτρεπόταν η ευκολία στη χρήση που χρησιμοποιούνται συνήθως CD / DVD καύση λογισμικού (για παράδειγμα το Nero-Burning ROM ) για να καταγράψει το δίσκο με το CD- R / RW ή DVD-R/RW ξανά και ξανά για πάντα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί απευθείας από το λογισμικό Virtual μονάδα CD / DVD-ROM (για παράδειγμα Δαίμονας-Εργαλεία ).
      UltraISO είναι ένα πρότυπο ISO CD / DVD αρχείο εικόνας δημιουργία / επεξεργασία / μετατροπή εργαλείο και ένα bootable CD / DVD maker, μπορεί άμεσα να επεξεργαστείτε το CD / DVD αρχείο εικόνας και να εξάγει τα αρχεία και φακέλους από αυτήν, καθώς και άμεσα να ISO αρχεία από το CD / DVD-ROM ή σκληρό δίσκο. Παράλληλα, μπορείτε να διατηρήσετε το ISO εκκινήσιμο πληροφοριών, δημιουργώντας έτσι τα δικά μας live CD / DVD σας. Τώρα έχετε τη δύναμη να κάνει και να επεξεργαστείτε τα δικά σας αρχεία ISO, και στη συνέχεια να τα κάψει σε CD / DVD για τις δικές σας ανάγκες.
    UltraISO είναι στην αποκλειστική κατοχή του intellectualized μορφή εγγράφου στο πρότυπο ISO αναλυτής, μπορεί να επεξεργαστεί αυτή τη στιγμή σχεδόν όλα τα είδη των αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του ISO και BIN, μπορεί να υποστηρίξει ακόμη νέα εικόνα αρχεία που δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί. UltraISO να ανοίξετε αυτά τα αρχεία εικόνας, απόσπασμα άμεσα τα αρχεία και φακέλους, να την επεξεργαστείτε και να μετατρέπουν άλλα αρχεία εικόνας με το πρότυπο ISO μορφή.
UltraISO χρησιμοποιεί το διπλό παράθυρο ενοποίηση επαφή μεταξύ των χρηστών πρόσωπο, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μόνο τα κουμπιά γρήγορης και / ή το ποντίκι Σύρετε & Drops, μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε CD / DVD αρχείο εικόνας εύκολα

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post