Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Tα καλύτερα 10 δωρεάν προγράμματα




1. Avira AntiVir Personal ( Λήψη  4.4/5  windows all, linux )
Είναι απο τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα προστασίας του pc σας γιατί είναι ικανό να εντοπίζει με επιτυχία όλους τους ιούς και όλες τις κακόβουλες απειλές. Γρήγορο, ικανό, αξιόπιστο είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του. Εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο, καταναλώνει ελάχιστους πόρους και ενημερώνεται αυτόματα.

2. uTorrent ( Λήψη  4.7/5   windows all, linux, mac )
Προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να διαμοιράσετε μεγάλα αρχεία μέσω internet και το πρωτόκολλο του έχει καταστεί εξαιρετικά δημοφιλές μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι ένα απο τα πιο γρήγορα, απλά αλλά και δωρεάν προγράμματα για να κατεβάσετε και να διαχειριστείτε torrents μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος εργασίας.

3. CCleaner ( Λήψη  4.8/5   windows all )
Αναλαμβάνει να αφαιρέσει από τον υπολογιστή σας τα περιττά κατάλοιπα και τα άχρηστα ίχνη των εφαρμογών. Να καθαρίσει τα προγράμματα περιήγησης, το ιστορικό εντολών και ιστοσελίδων, τις εγγραφές στο μητρώο που δεν χρειάζονται πια και άλλα. Καταπληκτική εφαρμογή που ενσωματώνει και ένα ικανό registry cleaner.

4. TeamViewer ( Λήψη  4.3/5  windows all, linux, mac )
Είναι το καλύτερο και πιο εύχρηστο πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης και βοήθειας που κυκλοφορεί. Μπορείτε να συνδεθείτε απομακρυσμένα από ένα υπολογιστή σε κάποιον άλλον, να βοηθήσετε απομακρυσμένα κάποιον χρήστη ή να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ δύο απομακρυσμένων υπολογιστών και όλα αυτά δωρεάν.

5. VLC Media Player ( Λήψη  4.6/5  windows all, linux, mac )
Από τους πιο γνωστούς players ανοικτού κώδικα. Απλή αλλά πανίσχυρη μηχανή που μπορεί να αναπαράγει όλα σχεδόν τα formats ήχου και video που περισσότερο χρησιμοποιούνται από τους χρήστες, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον λογισμικού, τα γνωστά codecs. Έχει δυνατότητα αλλαγής διεπαφής χρήστη.

6. OpenOffice ( Λήψη  4.5/5  windows all, linux, mac, solaris )
Είναι ένα ολοκληρωμένο, δημοφιλές αλλά και πολύ λειτουργικό πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει ένα επεξεργαστή κειμένου writer, ένα υπολογιστικό φύλλο calc, ένα δημιουργό παρουσιάσεων impress, ένα πρόγραμμα σχεδίασης draw, μια διαχείριση βάσεων base και μια μαθηματικών τύπων math.

7. 7-Zip ( Λήψη  4.4/5  windows all, linux )
Είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που συμπιέζει και αποσυμπιέζει αρχεία με πολύ μεγάλο λόγο συμπίεσης. Κάντε zip ή unzip οποιοδήποτε συμπιεσμένο zip ή rar αρχείο θέλετε. Πολύ απλό στη χρήση και την λειτουργία του, αλλά και πολύ γρήγορο. Ένα κορυφαίο εργαλείο, απαραίτητο σε κάθε υπολογιστή στο σπίτι και το σχολείο.

8. Ubuntu ( Λήψη  4.7/5  linux )
Ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο linux, ελεύθερα διαθέσιμο που εστιάζει στη χρηστικότητα, στις συχνές κυκλοφορίες και στην ευκολία εγκατάστασης, με υποστήριξη από μια τεράστια κοινότητα. Δημοφιλές, κατάλληλο για νέους χρήστες, με προεγκατεστημένες εφαρμογές και με νέο μοντέρνο περιβάλλον εργασίας.

9. Skype ( Λήψη  4.3/5   windows all, linux, mac )
Είναι ένα ικανότατο δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μας προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω internet με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει λειτουργίες όπως live video επικοινωνία, τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή αρχείων, δημιουργία web conferences, αποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων και άλλες.

10. Mozilla Firefox ( Λήψη  4.8/5  windows all, linux, mac )
Είναι ένας ελεύθερος και ανοικτού κώδικα φυλλομετρητής. Διαθέτει φρέσκια, νέα σχεδίαση, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, με αναβαθμισμένη ασφάλεια και απίστευτη ταχύτητα. Ίσως ο ταχύτερος και ασφαλέστερος περιηγητής που υπάρχει, με πανίσχυρη προσαρμογή, υψηλές αποδόσεις αλλά και κορυφαία τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post