Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ piratebay.org





Ένας από τους πιο δημοφιλείς trackers διαμοιρασμού αρχείων, το The Pirate bay, θα στραφεί σταδιακά στην υιοθέτηση των Magnet links.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε πριν από μερικά χρόνια, αλλά χρειάστηκε να έλθει το 2012 προκειμένου να εφαρμοστεί στην πράξη. Αν επισκεφθείτε σήμερα το The Pirate Bay, θα διαπιστώσετε ότι το site προσφέρει πλέον magnet Links ως default. Ωστόσο θα συνεχίσει το hosting των torrents, όχι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ενώ θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας έτσι ώστε να απορριφθεί εντελώς το προηγούμενο σύστημα.

Tα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας ενέργειας είναι ότι θα εξοικονομηθεί αρκετό bandwidth ενώ το μπλοκάρισμα των links θα καταστεί πιο δύσκολο. Ωστόσο για εσάς, δεν σημαίνει κάτι η κίνηση αυτή του tracker, καθώς πολλοί BitTorrent clients είναι ήδη συμβατοί με αυτού του είδους των links. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ακολουθήσουν την κίνηση αυτή και άλλες ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου.Παρατηρήσατε ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε τίποτα από το Piratebay και όχι μόνο? Ο λόγος που δεν μπορούμε να κατεβάσουμε είναι ότι τα torrent μπαίνουν στο ράφι της παλιάς τεχνολογιας και τώρα περνάμε στην νέα φάση τεχνολογίας που είναι τα magnetic ling πιο γρήγορα πιο πιο ελαφριά και όχι μόνο ... εμείς σας δίνουμε εντελώς δωρεάν το P2P BitTorrent client  για να κατεβάζεται με τον νέο τρόπο από όλα τα δημοφιλές torrent site........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post