Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Multimedia builder


Το Multimedia Builder είναι ένα λογισμικό το οποίο χρησιμοποιείται βασικά για την κατασκευή εκπαιδευτικού λογισμικού. Είναι εύκολο στην χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχετική άνεση από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με βασικές γνώσεις στις ΤΠΕ.

Το Multimedia Builder ήταν από τα πρώτα λογισμικά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή εκπαιδευτικού λογισμικού, τα τελευταία χρόνια όμως έχει υπερκεραστεί από την επέλαση του Flash το οποίο έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες.
Ωστόσο, το Multimedia Builder μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και χρησιμοποιείται ακόμα λόγω της ευκολίας στην χρήση του συγκρίνοντάς το με το Flash. Έχει σταματήσει να αναπτύσσεται όμως σαν εφαρμογή και βρίσκεται στην τελευταία έκδοσή του την 4.9.8
Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του Multimedia Builder το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγγλική γλώσσα.
download
Για όσους και όσες εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται περισσότερο μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο "Κατασκευάζοντας Εκπαιδευτικό Λογισμικό με το Multimedia Builder"

Κατεβάστε ελεύθερα το λογισμικό Multimedia Builder

download

Από τα παρακάτω links μπορείτε να κατεβάσετε μικρά παραδείγματα εκπαιδευτικού λογισμικού από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post