Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

LimeWire Music Δωρεάν download τραγουδια

 

Το LimeWireMusic είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική σε μέγιστη ταχύτητα και μέσω ενός πολύ ασφαλούς περιβάλλοντος, ειδικά σχεδιασμένο για να μοιράζεστε αρχεία.

Παρόλο που ειδικεύεται στην καταφόρτωση μουσικής, το LimeWireMusic προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να βρείτε και να μεταφέρετε υλικό διαφορετικού είδους όπως βίντεο, εικόνες, λογισμικό κτλ. Επιπλέον, σας επιτρέπει να οργανώνετε τις αναζητήσεις κατά όνομα, μέγεθος, είδος, ταχύτητα καταφόρτωσης και ποιότητας ("bitrate").
Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση το περιεχόμενο που ανταλλάσσετε. Επίσης, έχετε τον έλεγχο για να παρακολουθείτε το bandwidth καθώς και μερικές εξελιγμένες λειτουργίες ώστε να ορίσετε τις παραμέτρους σύνδεσης.
Καθώς δεν έχει περιορισμούς το LimeWireMusic είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν ψάχνεται για διαχειριστές καταφόρτωσης. Μη διστάζετε άλλο, κατεβάστε το θαυμάσιο αυτό πρόγραμμα και αρχίστε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.
https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1NNx6m2qps7SVxvstx2kjZWoJkBk0h0wNbe_SR355unX7xWKFFQ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post