Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Δράκος» της Πάρου: Την χτύπησα στο κεφάλι με μια πέτρα πέντε κιλών


Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κατάθεσης του δράστη
ο οποίος περιγράφει πως επιτέθηκε στην 15χρονη κοπέλα
«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό. Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Όμως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιό και την κακοποίησα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της! Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιό και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου».
Σύμφωνα με «Το Βήμα» το παραπάνω είναι ένα απόσπασμα της απολογίας που έδωσε, στις 5 Αυγούστου ο 19χρονος Πακιστανός ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κακοποίηση της 15χρονης
Εν τω μεταξύ ανάκριση διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του δράστη ώστε να διαπιστωθεί αν ο 19χρονος εργαζόταν στην επιχείρησή του χωρίς τααπαραίτητα έγγραφα. ...

Από την επιχείρηση ο δράστης φέρεται να ελάμβανε το ποσό των 450 ευρώ το μήνα.
Μάλιστα όπως κατέθεσε, «την προηγουμένη του περιστατικού, δηλαδή το Σάββατο, είχα πάει με έναν φίλο μου Πακιστανό σε ένα πανηγύρι που είχε γίνει στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου από όπου φύγαμε στις 4 το πρωί και πήγα στο σπίτι του φίλου μου κοντά σε ένα βενζινάδικο της περιοχής. Κανονικά την επόμενη ημέρα το πρωί έπρεπε να γιορτάσουμε το Ραμαζάνι, όμως μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε αργά, φάγαμε και είδαμε τηλεόραση. Το απόγευμα αποφάσισα να γυρίσω στο εστιατόριο που δούλευα. Φορούσα άσπρο παντελόνι και μια μπλε μπλούζα. Περνώντας μπροστά από την παραλία είδα να κάνει μπάνιο μία γυναίκα. Ενώ περνούσαν και δύο άνδρες. Μετά από λίγο είδα στα βραχάκια την 15χρονη κοπέλα».
Επίσης συμπληρώνει ότι μετά την επίθεση πήγε στο οίκημα που διέμενε έκανε μπάνιο και έπλυνε τα ρούχα του.
Επιπλέον κατάθεση έδωσε και ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας που εργαζόταν οΠακιστανός, ο οποίος ανέφερε: «ο Αλί μου ζήτησε να φύγει για το Πακιστάν γιατί πέθανε η γιαγιά του. Μετά έκλεισε το τηλέφωνο. Με πήρε για να μου πει ότι τον έπιασε η Αστυνομία στην Ομόνοια μαζί με ένα άλλο παιδί από το Μπαγκλαντες. Μετά δεν είχα καμιά άλλη επικοινωνία μαζί του».
Διαβάστε επίσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post