Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μεταφορτώστε τον Skype Δωρεάν


 

Το Skype είναι ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο εργαλείο για τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω Διαδικτύου, το οποίο χαρακτηρίζεται από την τέλεια ποιότητα ήχου και την ευκολία χρήσης του.
Με το Skype θα μπορείτε να οργανώσετε τις διαφορετικές επαφές σας με τρόπο απλό αλλά και εντυπωσιακό, καθώς είναι εφικτό να προσθέσετε εικόνες από τα διάφορα άτομα που βρίσκονται στον τηλεφωνικό σας κατάλογο καθώς και να εισάγετε πληροφορίες από το Outlook, μεταξύ άλλων πληροφοριών.

Επίσης, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε βίντεο κλήσεις, να στέλνετε γραπτά μηνύματα, να χρησιμοποιείτε emoticons, να μεταφέρετε αρχεία, να αποτυπώνετε στιγμιότυπα βίντεο, να στέλνετε χρήματα μέσω PayPal λογαριασμών, μεταξύ άλλων λειτουργιών.
Το Skype έχει φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον: με μένα μόνο κλικ στις επαφές θα μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο. Επιπλέον, έχει μεταφορά κλήσεων, γρήγορα φίλτρα, λίστα με τα πρόσφατες κλήσεις καθώς και αυτόματη επιστροφή κλήσεων.
Τέλος το πρόγραμμα αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για να επεκτείνετε τις δυνατότητες επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένειά σας, χωρίς να πληρώνετε τεράστιους λογαριασμούς.
$0

λεπτομέρειες




Δωρεάν εφαρμογή



el
Κέντρο VoIP
924.17 KB
ναι

2000,Windows Xp,Windows Vista,Windows 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post