Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Kino statistics 2.3.12.427 - Δωρεάν Ελληνικό πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων του KINO



Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

Ένα φανταστικό Ελληνικό πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων από το γνωστό παιχνίδι KINO. Κατασκευασμένο από τον Έλληνα προγραμματιστή Γιάννη Μαμαλικίδη. To dwrean.net επικοινώνησε με τον κ. Μαμαλικίδη, για να μας δώσει μία σαφή περιγραφή για το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εν λογώ πρόγραμμα.

Ορίστε τι μας είπε:

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς δωρεάν από οποιονδήποτε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιος μια δωρεά (40 ευρώ) και να πάρει ένα "Donation ID". Η μοναδική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των χρηστών με το Donation ID και χωρίς, είναι η ποσότητα των δεδομένων που αναλύει το πρόγραμμα.

Με Donation ID μπορούν να αναλυθούν άπειρα δεδομένα. Χωρίς αυτό, αναλύονται κάτι παραπάνω από 1000 κληρώσεις. Ένα νούμερο ικανοποιητικά μεγάλο για τη χρήση του προγράμματος ως πρόγραμμα στατιστικής ανάλυσης και εξαγωγής στοιχείων.

Όλες οι άλλες δυνατότητες του προγράμματος (εκτός δηλαδή του πλήθους των δεδομένων προς ανάλυση) λειτουργούν στο 100%.

Συγκριτικά ας αναφέρω ότι μέσα στις δυνατότητες του προγράμματος είναι οι εξής:

1) Στατιστική Ανάλυση όλων των κληρώσεων που έχουν παιχτεί από την αρχή του ΚΙΝΟ (2003) έως τώρα για με σκοπό:

   1.1) Τον προσδιορισμό των νουμέρων με τις περισσότερες πιθανότητες να τύχουν στα επόμενα παιχνίδια με τη χρήση νόμων της στατιστικής όπως ο LLN.

   1.2) Την δυνατότητα να δούμε πληροφορίες κλειδιά για το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα τη συχνότητα με την οποία μέσα στους πάνω από 1 εκατομμύριο αριθμούς, έχουν ξανακληρωθεί αριθμοί στην επόμενη κλήρωση με βάση ότι έπεσαν και στην προηγούμενη. (Δεν επηρεάζεται άμεσα ούτε αυτό, και κανένα)

2) Οπτικοποίηση των κληρώσεων (το να περιηγείσαι σε όποια κλήρωση θέλεις και να βλέπεις πως φαινόταν στην οθόνη του ΟΠΑΠ)

3) Ψάξιμο κλήρωσης βάση του “Αριθμού Κλήρωσης”

4) Δυνατότητα να δεις πόσα χρήματα έχεις κερδίσει βάζοντας στο πρόγραμμα από ποιά κλήρωση μέχρι ποιά έχεις παίξει, και τα νούμερα με τον πολλαπλασιαστή που έπαιξες.

   4.1) Φυσικά αυτό το εργαλείο μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και για στατιστικούς λόγους. Δηλαδή να βλέπεις πόσα “θα κέρδιζες” αν έπαιζες τα τάδε νούμερα, έτσι ώστε να δεις πόσα νούμερα σε βολεύουν περισσότερο να παίξεις και με ποιόν τρόπο.

5) Υπολογισμός της ακριβούς αρχικής πιθανότητας για οποιονδήποτε συνδυασμό αριθμών (π.χ. ποιά πιθανότητα έχω να κερδίσω 12 στα 12, ποιά 1 στα 2 και ποιά 2 στα 6)

6) Υπάρχει πλήρης μαθηματική ανάλυση του ΚΙΝΟ, και των νόμων στους οποίους βασίζεται η πιθανότητας νίκης του εκάστοτε παίκτη.

Σύντομα θα υπάρχουν και γραφήματα για την περαιτέρω διευκόλυνση κατανόησης, από τους χρήστες, του τι απεικονίζεται στο πρόγραμμα.
 
Έκδοση: 2.3.12.427
Μέγεθος: 10.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Γιάννης Μαμαλικίδης
Πηγή: nihilistslab.com

  Κατέβασέ το   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post