Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Έδωσε κόσμο ο ξάδελφος του Άκη


Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και οι άνεμοι παίρνουν κόσμο και κοσμάκη...

Πρώην υπουργός συμπεριλαμβάνεται μεταξύ...

των ονομάτων που έδωσε ο ξάδελφος και συγκατηγορούμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας. Τέσσερα πρόσωπα ήταν όπως είπε

πίσω από τις μίζες γύρω απ' τα υποβρύχια και τους TOR M1 Όπως είπε στον ανακριτή ο Ν. Ζίγρας στην υπόθεση των αντισταθμιστικών οφελών για τα οπλικά συστήματα και τον χορό των εκατομμυρίων εκτός από τον πρώην υπουργό εμπλέκονται οι κύριοι Καμπούρογλου, Σαγιάντ και Μιχαηλίδης.
Νέο πρόσωπο στην υπόθεση είναι ο Ντίνος Μιχαηλίδης. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου που σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ανέφερε στον ανακριτή ο Ν. Ζήγρας εμπλέκεται στη ροή των χρημάτων προς τον πρώην υπουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ν. Ζήγρας είπε πως οι τελικοί αποδέκτες των “μαύρων” χρημάτων από τις μίζες ήταν οι κύριοι Α. Τσοχατζόπουλος και Ι. Σμπόκος.
Μίλησε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες για σακούλες με χρήματα. Τα χρήματα έφταναν στον κ. Τσοχατζόπουλο μέσω των κυρίων Σπόκου και Μιχαηλίδη, ενώ ο Ι. Σμπόκος φέρεται με βάσει τα όσα είπε ο Ν. Ζήγρας επίσης ως αποδέκτης μεγάλων χρηματικών ποσών.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να ανέφερε στον ανακριτή ο Ν. Ζήγρας τα “μαύρα” χρήματα για τα υποβρύχια έφτασαν στον Α. Τσοχατζόπουλο μέσω του Ι. Βέλτσιου.
Η κατάθεση-φωτιά του Ν. Ζήγρα αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση καθώς πλέον οι δικαστικές αρχές έχουν την επιβεβαίωση των στοιχείων και από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post