Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ''ΕΦΤΙΑΧΝΕ'' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ποσο ''κοντη'' μνημη μπορει να εχουν καποιοι ανθρωποι και ποσο πιο πολλα δεινα μπορουν να υποστουν, προκειμενου να συνειδητοποιησουν, το μεγεθος της κοροιδιας που υπεστη και υποκειται ακομη, απο τα λεγομενα ''μεγαλα'' κομματα, της ρεμουλας, της λεηλαλασιας, της απατης, του ξεπουληματος και της προδοσιας.
Ποσο πιο γελοιοι και σαλτιμπαγγοι μπορει να ειναι οι πολιτικοι αρχηγοι τυπου παπανδρεου, βανιζελου, σαμαρα κλπ.
Ας ξεκινησω λιγο αναποδα και ας παω πρωτα στον ''μεγιστο'' αρχηγο της ΝΔ., πρωην αρχηγο της πολιτικης ανοξης, μιας ανοιξης που οχι μονο δεν εφερε ποτε στη χωρα, αλλα αντιθετα συμβαλλει τα μεγιστα, στο να υπαρχει μαροχρονια βαρυχειμωνια στον τοπο.
Ο κυριος σαμαρας λοιπον, επιθυμει διακαως να κυβερνησει τη χωρα (βεβαια τωρα που οι ψηφοφορει του εδωσαν κατι περισσοτερο απο οτι του αξιζε αρκειται στο να συγκυβερνησει), για να την βγαλει απο το αδιεξοδο.
Ξεχναει βεβαια ο κυριος σαμαρας, οτι στο αδιεξοδο και μαλιστα και στο σκοταδι, εχει παρα πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης τοσο ο ιδιος οσο και το κομμα του
Κατ'αρχας, εχει κανει σημαια του το τελευταιο διαστημα και μαλιστα το κατατασει ως μειζον θεμα, το θεμα των λαθρομεταναστων., ενα θεμα που εμπεριεχει τοσο πονο και δυστυχια, οσο και σκοπιμοτητες και συμφεροντα
Για τον πονο και τη δυστυχια, που υπαρχει στους μεταναστες, δεν χρειαζεται νομιζω να πω πολλα, ολοι μας νομιζω μπορουμε να καταλαβουμε, ποσα δεινα, ποσες κακουχιες κι ποσο πονο περνανε ολοι αυτοι οι και εξαθλιωμενοι συνανθρωποι μας, ξεκινωντας την ''οδυσεια'' τους, απο τη χωρα τους μεχρι να ''εγκατασταθουν'' εστω και προσωρινα στη δικη μας χωρα.Σε καθε περιπτωση ομως, δεν φταινε αυτοι.
Για τις σκοπιμοτητες ομως, αλλα και τα συμφεροντα ορισμενων οψιμως αλαλαζωντων και κοπτομενων περι της καταστροφης που φερνουν στην Ελλαδα οι μεταναστες, ε' εδω ομιζω οτι χωραει πολυ κουβεντα και εχει πολυ ''ψωμι'' η υποθεση.
Βεβαια για να τα αναλυσουμε ολα αυτα τα συμφεροντα που κρυβει η υποθεση, μεταναστης, η λαθρομεταναστης, θελει ειδικο κεφαλαιο, αλλα σε γενικες γραμμες ολοι καταλαβαινουν το τι ''μονεδα'' παιζει πισω απο αυτη την υποθεση
Απλα ομως θα αναφερω για τον κυριο σαμαρα, οτι ατος ηταν ο υπουργος, που ανοιξε διαπλατα τα συνορα μας και βεβαια τουλαχιστον για το συγκεκριμενο θεμα, δεν ''δικαιουται'' να ομιλει, ποσο μαλλον οταν πισω απο τη φραση μεταναστης και λαθρομεταναστης, κρυβεται οπως προανεφερα, ο απολυτος πονος, η δυστυχια,  η εξαθλιωση, αλλα και η απολυτη εκμεταλλευση ανθρωπου προς ανθρωπο και η υποκρισια και θα πρεπει να εισαι τουλαχιστον ζωο, για να εκμεταλευεσαι και να κουμανταρεις μια τετοια κατασταση κατα πως σε βολευει.
Οσο για τα υπολοιπα, ειναι πλεον κοινο μυστικο, το ποσο ''συνεβαλε'' και ο κυριος σαμαρας και η παραταξη του στην τωρινη τραγικη κατασταση που βρισκεται η χωρα και οι πολιτες.
Για τον κυριο βενιζελο δεν εχω πολλα να πω.
Το σιγουρο ειναι οτι αδικειται που διαλεξε τη πολιτκη για να ασχοληθει, αφου ειναι σιγουρο, οτι τοσο σαν δικηγορος, αλλα και τοσο σαν σεναριογραφος αλλα και συνεργατης του αρνενσεν θα ειχε πολυ μκεγαλυτερη καριερα. Ειναι αδιαμφισβητητο το ταλεντο του στην λογο, αφου μπορει με ενα παρα πολυ, πολυπλοκο και δαιδαλωδες σεναριο 20 σελιδων, να σου πει το πολυ απλο σε κλεβω-σε εξαθλιωνω και συ να απορεις τι σου ειπε. Βεβαια ειναι και παρα πολυ επικινδυνος, αφου απο την ωρα που θα στο πει και θα το κανει εσυ ηδη θα καλεισαι να πληρωσεις (καλη ωρα οπως με το χαρατσι της δεη), και βεβαια αν ειναι στα ''πραγματα'', θα υποστεις και μαλιστα με ναζιστικο και επιτακτικο τροπο την τιμωρια.
Και παω τωρα στο αστερι της υποθεσης, τον ''ανθρωπο'' που δεχτηκε να προδωσει και να εκτελεσει τον Ελληνικο λαο και μαλιστα, με τον πιο βρωμικο, υπουλο και αθλιο τροπο, που θα μορουσε να το κανει ενας ''ηγετης'' για τη χωρα του και για τους συμπολιτες του.
Ο ''ανθρωπος'' αυτος, αφου πρωτα και πριν καν γινει πρωθυπουργος και γνωριζοντας το μεγεθος της λεηλασιας που ειχε διαπραχτει στον τοπο, ειχε συμφωνησει να παραδωσει τη χωρα στο δντ και τη μερκελ, ''φροντισε να φτιαξει ενα αθλιο και χωρις ηθικη σεναριο ''ανακαμψης της χωρας, ενα σεναριο ανακαμψης,  συμφωνα με το οποιο οι πολιτες θα επαιρναν μια πρωτη ''ανασα'' απο τηυ κακη διακυβερνηση της ΝΔ. Ο τιτλος αυτου.......οι 100 πρωτες ημερες του ΠΑΣΟΚ.
Βεβαια, ολοι μας γευτηκαμε αυτες τις πρωτες 100 μερες του ΠΑΣΟΚ, και βεβαιως γευτηκαμε και τα υπολοιπα 2,5 χρονια, που ηταν οτι πιο εφιαλτικο, οτι πιο τραγικο και εξοντωτικο για τη χωρα και τους πολιτες, χειροτερο και απο τον χειροτερο εφιαλτη, που θα μπορουσε να ζησει η χωρα.
Τι να πρωτοθυμηθουμε απο αυτον τον τραγικο θιασο της εξαπατησης του λαου. Ενα θιασο εντεταλμενο για να ξεγελασει, να αποπροσανατολισει το λαο και βεβαιως να φερει σε περας με το ''μανδυα'' της αθωωτητας και της απειριας.το πιο βρωμικο ''εργο'' που παιχτηκε ποτε στην ιστορια του Ελληνικου κρατους.
Το ποσο καλα το καταφερε το ειδαμε ολοι..
Το ποιος ηταν ο αντικειμενικος τους στοχος, κι'αυτο το ειδαμε.
Το τι αποτελεσματα ειχε αυτη τους η προδοσια φαινεται αναγλυφα, στα προσωπα ολων των Ελληνων,
φαινεται ξεκαθαρα, στο χαμενο χαμογελο τους, στον εφιαλτη της καθημερινοτητας τους.
Αληθεια. ποιος θα λογοδοτησει, ποιος θα μας εξηγησει, για το πως μια συμμορια, ενα λομπι απο κακομαθημενα πλουσιοπαιδα, αφεθηκε ελευθερο να εκτελεσει τα ονειρα, τις προσδοκιες και να διαλυσει τη χωρα;
Το ακομη πιο τραγικο ειναι οτι παρ' ολα τα τραγικα αποτελεσματα, που κατ'εμε ηταν και προσχεδιασμενα και αναμενομενα, κατι που σημαινει οτι ηξεραν τι εκαναν, συνεχιζουν ολοι μαζι, πασοκ και νδ και προσπαθουν να παραμεινουν γαντζωμενοι στην εξουσια, με μοναδικο τους σκοπο, την ολοκληρωση του εγκληματος τους και την τηρηση της δηλωσης υποταγης προς τη τροικα, αλλα δυστυχως δεν τους βγαινει. Μενει να δουμε τις απο δω και περα εξελιξεις και αν τελικα, ολοι αυτοι που διεπραξαν εγκληματα κατα της χωρας και του λαου, συνεβαλαν στη μεγαλυτερη γενοκτονια που υπεστη ποτε εν'καιρω ειρηνης η χωρα, πληρωσουν για τα εγκληματα τους και οδηγηθουν εκει που τους αξιζει..........
Τασος Κ. μελος του κινηματος αλ.ανυ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post