Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια ο υπαξιωματικός που παρέσυρε τα δίδυμα!





Χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια ο υπαξιωματικός που παρέσυρε τα δίδυμα!


Χωρίς άδεια οδήγησης και ασφάλεια ήταν ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού
, ο οποίος σήμερα το πρωί παρέσυρε στο κέντρο της Αθήνας τα δίδυμα αδελφάκια με τη μητέρα τους, με συνέπεια να τραυματίσει σοβαρά τα παιδάκια.

Μετά το ατύχημα ο οδηγός, ηλικίας 21 ετών, που υπηρετεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και σε μικρή απόσταση άφησε και τη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός βιαζόταν, όπως είπε, να πάει για να προλάβει αιμοδοσία και για τον λόγο αυτό είχε αναπτύξει ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες.

Στην συνέχεια παρέσυρε την μητέρα με τα δύο παιδιά, εγκαταλείποντάς τους στο σημείο, ενώ νωρίτερα είχε χτυπήσει και έναν ποδηλάτη.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών με επικεφαλής τον διοικητή τους άρχισαν τις αναζητήσεις μετά το ατύχημα και από τα στοιχεία της πινακίδας βρήκαν την διεύθυνση του σπιτιού του νεαρού.

Ο δράστης δεν είχε πάει ούτε στην υπηρεσία του, ούτε και στο σπίτι του, ενώ οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους γονείς του. Εκείνοι τον ειδοποίησαν ότι αναζητείται από την Τροχαία και λίγη ώρα μετά παραδόθηκε και συνελήφθη.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε ναυτοδικείο

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Popular Post